Klachten over 24/7 Discount

Hieronder kunt u zien welke klachten er over 24/7 Discount zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van 24/7 Discount in de categorie Spaarprogramma's

11 klachten gemeld
1.3 /10
7 stemmen
7

Tijdslijn

Op 233 jl. heb ik via 247 Discount bij Beautyfashionshop.nl een bestellingen gedaan voor E 94,50. Daarover zou ik op mijn 247 Discount-account 3,25% korting krijgen bijgeschreven E 3,07. Op 55 een mail gestuurd naar support@247discount.nl zoals dat op site staat... Lees meer

Ik heb in februari een uitbetaling aan gevraagd maar ik heb goed keurig gekregen dat het overgemaakt zou worden maar nog niks gezien probeer al 2 maanden een nieuw wachtwoord aan te vragen voor mijn account bij hun maar hoor... Lees meer

Zou een leuke site moeten zijn om kortingen te krijgen op al je online aankopen. Maar helaas. Sinds ze Jiggy hebben overgenomen of zijn opgegaan in is het hopeloos. Kortingen blijven 'in behandeling' staan, er is geen contact mogelijk.Jammer, mijn... Lees meer

Overname vanJiggy zonder melding vooraf

Klacht van op 27 december 2019 over 24/7 Discount in de categorie Spaarprogramma's

10 november 2019 ontving ik Onderstaande e-mailBESTE CARMEN,Zoals eerder gecommuniceerd is Jiggy.nl per 8 november een samenwerking aangegaan met 247 Discount. Dit betekent dat je vanaf nu niet langer via de Jiggy.nl website kunt sparen, maar spaart via de... Lees meer

de oude inloggegevens van Jiggy zouden in het weekend van 9 en 10 november 2019 overgenomen worden door 247 Discount, helaas werkt dit niet. Een nieuw wachtwoord aanvragen lukt ook niet. Ik wil graag mijn opgespaard saldo laten uitbetalen, maar... Lees meer