Klacht: 20% kortingscode

op 30 mei 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de vrouw achter de kassa zei als je de enquete invult op www.mynikevisit-nl.com dan krijg je 20% korting en toen ik thuis was vulde ik de enquete een maar ik heb geen kortingscode gekregen terwijl ik schoenen wou bestellen en met die kortingscode als 30 euro minder moet betalen. Ik heb meerdere malen proberen contact op te nemen maar ik kreeg geen antwoord !

Gewenste Oplossing:

Zodra ik wel mijn 20% korting krijg waar ik recht op heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SBenz14