Klacht: 2 weken Brabant dagblad cadeau

Henk en Corry op 02 december 2021 over Brabants dagblad in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik naar bladcadeau. nl/bd ga en dan mijn code invoer dan krijg ik de melding dat deze code ongeldig is. code is MBWSD. Ik heb het meerdere male geprobeerd maar ik kom er niet door. Als je dan al 40 jaar abonnee bergt van ’t BD dan kan ik dat niet waarderen dat het niet werkt. Men doet alsof ze iets weggeven maar het is niks, alleen een actie om meer adres gegevens te verkrijgen van de abonnnee’s.

Gewenste Oplossing:

Dat die zogenaamde cadeaukaart werkt .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brabants dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brabants dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henk en Corry