Klacht: 2 broekjes besteld, nooit geleverd, site uit de lucht, geen reactie per mail

op 01 juni 2020 over BotZoo in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Schandalig… Bestel je 2 broekjes, krijg je nog keurig een bevestiging en je kon nog week je bestelling tracken. In week dat het geleverd zou moeten worden, ineens te zien (online) dat het een week vertraagd zou zijn. Inmiddels is de site uit de lucht, krijg ik een retourfoutmelding als ik hen een mail stuur en ik kan nergens een telefoonnr oid vinden. Oplichterij. Gelukkig via PayPal besteld, dus kan daar mn geld terugvorderen.

Gewenste Oplossing:

Teruggave van geld, danwel correcte levering van de spullen (beide binnen 3 werkdagen!).

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BotZoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BotZoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NicoJMulder