Klacht: 1.5 maand levertijd en verkeerde bestelling zonder reactie.

op 18 mei 2020 over BotZoo in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 sportbroekjes besteld van het merk Botzoo. Levering duurde langer dan een maand. Meerdere keren contact gezocht en ik werd iedere keer aan het lijntje gehouden doordat mij een nieuwe leverdatum werd verteld. Keer op keer kwam er niks binnen. Toen er 6 weken later eindelijk iets binnen kwam, bleek het 2x maat XXL te zijn in plaats van 2x de maat L die ik had besteld. Nogmaals contact opgenomen met het verzoek of ik mijn geld terug kon krijgen, maar hier werd nooit meer op gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik eindelijk mijn geld terug krijg voor de verkeerde bestelling en Botzoo normaal met klanten communiceert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BotZoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door danejordan