Klacht: 15 euro teruggave aankoop heggenschaar AHS45-26

op 25 juli 2016 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Reactie van de melder van de klacht Maurice roekens

1 jaar geleden - Door mijn gewettigde klacht radicaal en onvriendelijk af te wijzen,zal ik er persoonlijk, en zolang ik leef, ervoor zorgen dat de naam " Bosch " steeds in een slecht daglicht zal komen te staan. Voor slechts 15 euro, waar ik recht op had. Zo een probleem maken is voor mij niet kunnen. Mij zou het niet verwonderen dat jullie failliet gaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maurice roekens