Klacht: 100 euro administratiekosten

op 07 juli 2016 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn klacht gaat over de 100 euro aan administratiekosten die ik moet betalen als een deurwaarder beslag legt op mijn rekening. op het moment van beslag stond er niks op mijn rekening. dus om de deurwaarder te vertellen dat er niets te halen valt kost dat mij 100 euro.
waar bestaan die administratiekosten uit dat dat zo duur is? en ik kan niet rood staan op mijn rekening, maar als jullie 100 euro willen kan dat wel.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik die torenhoge administratiekosten niet hoef te betalen. ik wil best wat betalen, maar het moet wel redelijk blijfen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ING over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 07 juli 2016 om 12:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hoi Khalid,

Ik snap inderdaad dat dit heel vervelend en balen is. Dit zijn inderdaad de administratie kosten die gerekend worden. Ik kan hier helaas niks aan veranderen, hoe vervelend ik het ook vind. Wellicht kun je nog contact opnemen met de beslaglegger, misschien dat zij nog wat voor je kunnen betekenen.

Groet,
Femke
ING Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door fffhhhtt