Klacht: 1 kapotte lens gekregen

op 14 mei 2016 over Pearle in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister (13-5-16) mijn lenzen opgehaald bij Pearl (1 doosje met ‘extra’ dag lenzen en 1 doosjes met ‘normale’ dag lenzen. Ik zag toen ik thuis kwam 1 lens raar opgevouwen in de verpakking zat en heb hem vandaag geprobeerd in te doen. De lens zat normaal op m’n oog maar irriteerde vreselijk! Dit hielt ik maar 15 min vol (met omspoelen tussendoor). Dit waren de ‘normale’ dag lenzen. Ik vind die heel jammer want ik moest nu 1 lens weggooien! En zonde van mijn geld…

Gewenste Oplossing:

Een paar daglenzen vergoed. Ik moest nu 1 paar weggooien omdat de lens gewoon niet goed was!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pearle over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Pearle in behandeling genomen

Pearle

Heeft op 09 juni 2016 om 14:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pearle een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Sally02