Klacht: zwarte vlekken in beeldscherm tv

op 09 februari 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds enige tijd valt het mij op dat ik bij beeld met lichte achtergrond verschillende grote zwarte vlekken in beeld heb, dit is ongeveer 3/4 jaar geleden begonnen. in het begin heb ik daar geen aandacht aan geschonken maar het wordt nu steeds erger.

Het gaat om een tv van het type ue48j6200awxxn, aangeschaft op 24-09-2015. bij mediamarkt te Heerlen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten of dit nog onder garantie valt, ik weet dat er normaal maar 2 jaar garantie is, maar bij een tv van 729,- euro kan ik mij niet voorstellen dat deze binnen 2 jaar al gebreken gaat vertonen.

tevens wil ik weten of dit uberhaupt nog wel te repareren valt , aangezien een groot gedeelte van beeldscherm al zwarte vlekken vertoont!?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joritzen