Klachten over Zorg en Zekerheid

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Zorg en Zekerheid zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Zorg en Zekerheid in de categorie Zorgverzekering

4 klachten gemeld

Tijdslijn

Een tijdje terug (2018) is er een ziekenhuisopname na een spoedgeval (112) plaatsgevonden. waarbij een ambulance werd gebeld door iemand om mij op te halen, aangezien ik onaanspreekbaar op de grond lag. Uiteindelijk kreeg ik een hele hoge rekening die... Lees meer

Na preventief contact te hebben opgenomen met Zorg en Zekerheid mbt de betaling van mijn openstaande premie kreeg ik als antwoord dat ik dit niet mogelijk was en zij genoodzaakt zijn dit over te dragen aan een incassobureau. Ik heb... Lees meer

Onbekende beschuldiging wanbetaling

Klacht van op 22 augustus 2018 over Zorg en Zekerheid in de categorie Zorgverzekering

Op 22 augustus 2018 heb ik van Van Arkel een exploot ontvangen waarin wordt gesteld dat ik een betalingsverplichting niet ben nagekomen. Ik heb echter geen eerdere brieven of betalingsherinneringen van Zorg en Zekerheid ontvangen en wist dus niet dat... Lees meer

Beslaglegging(en)

Klacht van op 21 oktober 2017 over Zorg en Zekerheid in de categorie Zorgverzekering

Verkeerde behandeling van een ander patient bij de zelfde zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid.Dossier papieren tegen verkeerde behandeling en eerste instantie geweigerd met de huisarts.Geen betalen en geen beslaglegging(en) protest. Lees meer