Klacht: Zool lek

op 23 juni 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn nike airmax 2016 nu 3 weken en mijn zool is lek de reden hiervan is niet te vinden maar ik hoor deze klacht supervaak voor 190 euro vindt ik dit een slechte schoen en ik ben pas tevreden als ik een nieuwe schoen krijg de winkel wilt mij geem nieuwe schoenen geven omdat het geen fabrieksfout is

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik een nieuwe schoen krijg of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aranda 11