Klacht: Zool lek

op 02 juni 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zojuist anderhalf maand geleden nieuwe Nike Air Max 2016 gekocht. Nu dus anderhalf maand later merkte ik met lopen dat de rechterzool lek is. Voor de prijs die ik ervoor heb betaald vind ik dit absurt. Ik ben een Nike verzamelaar en heb Nikies die jaren meegaan. Hoe kan dit worden opgelost?

Gewenste Oplossing:

Het liefste geen lek meer in mijn zool

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Djemila