Klacht: Zool aan de zijkant ingescheurd

op 20 juli 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer, mevrouw,

Hierbij dien ik een klacht in omdat mijn aangeschaft Nike max air -NK A M 2017 CL GRY/ANTH gekocht bij Footlocker op 17 april 2017 nu al ingescheurd is aan de zijkant van de zool waar de air in zit. Hierdoor is mijn loop comfort verdwenen.

Ik ben terug geweest naar Footlocker om de. Schoenen terug te brengen of om te ruilen maar dat werd geweigerd omdat ik de schoenen al 3 maanden had aangehad. Ik werd verwezen naar jullie om dit probleem op te lossen.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Amar Bansraj
0624101706

Gewenste Oplossing:

Indien ik mijn geld terug kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Amar Bansraj