Klacht: Zonder akkoord te gaan met cookies niet naar website

op 08 juli 2012 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg een email met als lokkertje “Van harte gefeliciteerd. Ook u bent in de prijzen gevallen.” en wanneer ik de aangeboden link gebruik kom ik op de website, waar ik niet bij kan zonder akkoord te gaan met cookies.
Ook anderzins is de website niet bereikbaar.
Weliswaar wordt het bericht besloten met “P.s. Momenteel wordt er aan gewerkt dat u de website kunt bezoeken zonder akkoord te gaan met het plaatsen van deze cookies.”, maar met meer dan een half miljoen (522.149) prijswinnaars is dit wel een zeer slinkse manier om cookies te kunnen plaatsen zónder dat mensen dit eigenlijk willen.

Gewenste Oplossing:

Dat je stante pede de website kunt bezoeken zonder akkoord te móeten gaan met het plaatsen van deze cookies.

Alle klachten die gemeld zijn door Klynstra