Klacht: Zomaar geld van mijn rekening afgeschreven

op 13 juni 2016 over JustFab.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is ineens 2 keer zomaar ineens 39,95 van mijn rekening afgehaald. Ik heb nooit een opdracht voor zoiets gegeven. Wist niet eens van het bestaan van zoiets. Heb er denk ik ooit iets gekocht bij Justfab. Maar ik ben geen type om maandelijks een bedrag van mijn rekening af te laten schrijven. Laat staan dat ik daarvoor een opdracht geef.

Gisteren heb ik de bedragen gestorneerd. En ik heb dit bedrijf geblokkeerd. Helaas lees ik hier dus dat dit niet helpt…. Moet niet gekker worden hier. Ik kan hier zo kwaad om worden. Wat asociaal zeg!

Gewenste Oplossing:

Ik wil niet meer dat er zomaar geld van mijn rekening wordt afgehaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JustFab.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JustFab.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Janinesteur