Klacht: zolen helemaal open en kapot.

op 30 juli 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb nu sinds 12 mei 2016 de Nike air force 1. Ik draag ze dagelijks en ze zijn nu al kapot de zolen zitten los en zijn open terwijl ik er heel erg zuinig mee ben. Ik ben niet echt gewend van Nike dat schoenen zo snel kapot gaan. Meestal doe ik 3/4 jaar met de schoenen van Nike!

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel erg blij zijn als ik een nieuw paar kreeg of mijn geld terug omdat ik nergens anders deze soort schoenen van Nike kan vinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rommysolle