Klacht: Zo goed als volledig blaadje in mijn pot

op 11 september 2018 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop altijd potten van camel omdat die tabak een fijn structuur heeft.. althans dat dacht ik.. de afgelopen jaren heb ik grote stukken tussen mn tabak gevonden net als bij een pakje shaq.. nu trek ik net een volledig bruin blaadje tabak uit mn pot en dit was de druppel.. dus ik klaag whahahah nee maar serieus een stuk tabak met dit formaat gaat wel te ver

Gewenste Oplossing:

Ik betaal 13,50 voor deze pot en vind mn geld al verspild als ik het koop laat staan als ik klachten over het product heb.. ik wil graag het aankoopbedrag terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door DeStoomBoot