Klacht: Zit al 45 minuten aan de telefoon

op 14 september 2018 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had klacht ingediend over matras waar kuil in komt !Moest ik foto s opsturen via een toegestuurd formulier en omdat ik geen bon meer heb afschrift van de bank copy!krijg de mail steeds terug met ander ikea email adres werkt ook niet nu bel il nog steeds niks helaas …waardeloos.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet waar ik.aan toe ben

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gerritje 42