Klacht: Zijn mijn tickets officieel en ik betaalde veel te veel

op 06 november 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste , afgelopen donderdag 2november 2017 , bestelde ik via viagogo tickets voor Nike cave & The Bad Seeds op 12 november in Zürich . Ik betaalde 306,63 euro voor 2 tickets . Blijkbaar een veel te hoge prijs . zal ik deze tickets ook effectief ontvangen ????. Ik moet nog een verblijf boeken in Zürich en niet wetende of ik geldige , te dure tickets tijdig zal ontvangen .
Kan dit eventueel nagekeken worden . Tickets /vak E1, rij 34 , hallenstadion 12 november 2017 , 19u30
Mvg Smeets Agna

Gewenste Oplossing:

Al een geruststelling of deze tickets officieel , tijdig zullen geleverd worden .
Nazicht hoeveel ik te veel betaalde .

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Agna Smeets