Klacht: Ziggo komt afspraken niet na

op 15 oktober 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 09-10-2016 heb ik met klanten service van Ziggo een afspraak gemaakt om tv horizon met behulp van zijn monteur te instaleren.
Per mail heb ik de bevestiging gekregen. De monteur zou vandaag 15-10-2016 tussen 8.00 en 13.00 uur bij mijn thuis komen. Om 15.00 uur heb ik Ziggo gebeld. Daar krijg ik te horen dat ik moet nog wachten !!!!! Het is nu 18.00 uur. Er is niemand van Ziggo bij mij geweest ! Ik vind niet netjes. Zo ga je niet met je klant om. Ik betaald bijna 60 euro voor mijn abonnement. En netjes op tijd !

Gewenste Oplossing:

Als ik geholpen ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door amstech