Klacht: Zelfrijzend bakmeel rijst niet

op 06 september 2015 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zoals ik zo vaak doe, een kilo zelfrijzend bakmeel gekocht van AH basic. Normaal gaat mijn kruidkoek rijzen als ik zelfrijzend bakmeel gebruikt. Maar bij dit pak niet en de kruidboeken zijn hierdoor verschrikkelijk taai. Als er zelfrijzend bakmeel op de verpakking staat, hoort dat er ook in te zitten. Hoe kan ik zeker weten wat er in de verpakking zit? Bloem en zelfrijzend bakmeel lijken op elkaar. Als er bloem in de verpakking van zelfrijzend bakmeel wordt gedaan. Dan wordt ik als klant bedrogen.

Gewenste Oplossing:

Als ik een pak zelfrijzend bakmeel een pak bruine basterdsuiker een pakje speculaas kruiden en een pak karnemelk vergoed krijgt. Dat heb ik nodig voor mijn 2 kruidkoeken

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geboren2305