Klacht: Zeer slechte service

op 28 april 2016 over Atag in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou een klacht indienen over jullie zogenaamde service. Betreft een spoed afspraak voor mijn kookplaat. Er is al 2 keer op het laatste moment afgezegt omdat het onderdeel er niet was. Dus heb al 2 keer verlof moeten nemen van mijn werk voor niks, want optijd afzeggen kunnen jullie blijkbaar ook niet. Nu kan ik al meer dan een week niet koken en moet ik voor de 3e afspraak weer verlof opnemen.
Reparatie nummer 7023074

Gewenste Oplossing:

Afspraken nakomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Atag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Atag nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Merceda paase