Klacht: zeer slecht

op 17 augustus 2016 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

sd kaart besteld. stond op de site dat die op voorraad was. ik kreeg geen bericht dat het verstuurd was. heb een mail gestuurd waar mij product is. sorry meneer ik ga kijken waarom het niet verstuurd is. 2 dagen later de zelfde mail. heb gezegd dat ik het product binnen 48 uur geleverd wilt hebben. kreeg vandaag een reactie dat het geld wordt terug gestuurd..

Gewenste Oplossing:

eerlijk zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Janox.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Robinapn