Klacht: zaterdag 6 mei 2017 weekendje weg met de trein naar zandvoort

op 08 mei 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

afgelopen zaterdag rond 12 uur bij leiden was er een storing zodat wij de trein uit moesten dat er geen vervoer meer was naar haarlem trein naar amsterdam Tot 2 uur gewacht uit eindelijk werd pas rond 16.30 uur weer bekend da de trein weer reed .Wij waren dus 1 dag kwijt van ons weekendje Dit was voor mijn moeder van 87 jaar een teleur stelling omdat deze dag veel voor haar betekende en een zware dag Zodat wij eindelijk rond 17.50 uur in ons hotel aan kwamen .Dat we gelijk in onze kamer moesten blijven omdat mijn moeder erg moe was van de vermoeiende reis.De andere dag weer naar Wij hebben een halve dag gemist.Graag zou ik een schade vergoeding voor 6 mei willen krijgen zodat ik dit nog eens over kan doen.Reserv nr 136327845

mevr m sagmeister pors telo 0639660945

Gewenste Oplossing:

normaal gaat dit altijd goed ga veel met de trein

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marjasagmeister@gmail.com