Klacht: zaten lang vast in de bob in de regen met mijn kleinkindjes

op 03 oktober 2016 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben gisteren naar 5 jaar eindelijk met mijn kleinkinderen naar de efteling geweest. ze waren 5 jaar geleden uit huis geplaatst,,,en had mij erg verheugd op dit uitje. gespaard bij a.h. dus met korting naar binnen. overal 45 minuten tot een uur wachten,regen en teleurstelling. 40 minuten in de rij voor de bob …en dan zit je vast een storing in de regen met kinderen in paniek en zelf ook ,het personeel heeft nog geen excuus aangeboden,niks en bij de uitgang ook nog gemeld ,,niks schrijf maar een email..nou bij deze …niet leuk dus.

Gewenste Oplossing:

ik hoop dat ik serieus genomen word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rozet bouman