Klacht: Onterechte incasso’s na einde abonnement

lerix op 06 december 2013 over Youfone in de categorie Alles-in-1, Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sedert 10 september geen abonnement meer bij Youfone en heb hier een bevestiging van ontvangen. Toch blijft het maandelijks bedrag geïncasseerd worden. Ik heb hier mailwisseling over gehad en bericht van Youfone ontvangen dat het teveel betaalde terug gestort zou worden. Dit is helaas niet gebeurd. Ten einde raad heb ik de laatste onterechte incasso terug laten draaien door de bank. Vervolgens krijg ik een mail dat ik dien te betalen. Ik ben erg teleurgesteld in de afhandeling van youfone en ik vind het schandalig dat er zomaar geld geïncasseerd blijft worden terwijl mijn abonnement al drie maanden geleden is gestopt.
Daarnaast heb ik een brief verstuurd aan Youfone voor beëindiging van het abonnement van mijn echtgenote (klantnummer 1011105889) per 10 november (dan zit de twee jaar er op). Hier heb ik nimmer bericht op gehad en na mailverkeer krijg ik te horen dat het abonnement per 30 november gestopt zal worden. Dat is dus weer een te lange doorlooptijd van een ongewenst abonnement. Ook hier vrees ik dat de incasso gewoon wordt geïncasseerd. Ik heb namelijk geen bevestiging gekregen om de incasso te stoppen na hier een email over gestuurd te hebben aan Youfone.

Gewenste Oplossing:

Directe terugstorting van het teveel betaald en onmiddellijk stoppen met incasseren. Daarnaast een bevestiging van het stoppen van de incasso van het (te laat) stopgezette abonnement van mijn echtgenote.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Youfone over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 10 december 2013 om 11:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Verzocht betreffende telefoonnummer door te geven waarvoor foutieve facturen zijn verzonden. Telefoonnummer van vrouw is beeindigd, wij houden voor particuliere klanten altijd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Youfone beoordeeld.

lerix

Heeft op 20 december 2013 om 19:29 geantwoord

De oplossing is er nog steeds niet. Sterker nog, ik krijg nu wederom een bericht dat mijn SIM weer is aangesloten en vervolgens wordt er weer doodleuk € 17,18 afgeschreven. Ik ben echt klaar met Youfone. Ik heb geen abonnementen meer en ze gaan gewoon door met afschrijven. Ik boek de incasso terug en hoop echt dat ik gedaagd wordt. Ik heb inmiddels een aardig dik dossier over talloze tickets die zogenaamd zijn afgehandeld waarna de vervolgacties tot niets leiden.

Reactie van de melder van de klacht

9 jaren geleden - Wederom presteert Youfone om abonnementskosten af te schrijven van abonnementen die er al lang niet meer zijn. Klachten en tickets inschieten lijkt niets te helpen. Wat een verschrikkelijk slechte klantenservice en voor mij echt nooit meer Youfone en ik sta echt op het punt Radar te benaderen.

Alle klachten die gemeld zijn door