Klacht: Nummerbehoud door Youfone verprutst

TOOS41 op 09 november 2022 over Youfone in de categorie Alles-in-1, Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is 19-07-22 een bestelling gedaan voor youfone thuis met o.a. telefonie en nummerbehoud, hiervan is een bevestiging per mail gestuurd. De aansluiting is in orde gemaakt op 19-10-22 en was niet direct werkend. Uiteindelijk na een week werkend gekregen om zelf een nieuwe adapter te gaan kopen.
De telefoon doet nog steeds niks. De lijn is pas werkend vanaf begin november. Maar wat blijkt met een voor ons totaal vreemd nummer. Hier gelijk melding van gemaakt maar dan wordt je eerst aan lijntje gehouden en daarna zegt men helaas maar uw oude nummer is weg. Dit nummer is nu niet meer beschikbaar en het nummer wat u heeft is nu uw nieuwe nummer.

Dit terwijl men een contractbevestiging met nummerbehoud stuurt. Kan dit zomaar en zonder een tegemoetkoming te sturen voor de ellende die veroorzaakt is. Jekunt het zelf maar uitzoeken daar komt het op neer. Dit is echt ongehoord en zal ook NOOIT MEER iets afnemen van YOUFONE . Wat een slecht bedrijf als het gaat om klachtenafhandeling.

Gewenste Oplossing:

Uiteindelijk het liefste het oude nummer terug, maar indien dit niet mogelijk is zoals men zegt zal Youfone toch met iets over de brug moeten komen en een dikke bos bloemen als SORRY voor iets wat zij zelf onherstelbaar veroorzaakt hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Youfone over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Youfone

10 maanden geleden - Beste Toos van Vliegen - Van Schuppen, Bedankt voor je klacht. Allereerst mijn excuses voor het ongemak. Ik zie bij de aanvraag dat het telefoonnummer niet volledig correct was ingevuld. De 0 miste aan het begin. Hierdoor is de aanvraag niet goed verlopen. Uiteraard willen wij nogmaals proberen het overnemen van je telefoonnummer uit te voeren. Wij zullen je vraag in behandeling nemen en nogmaals kijken of wij je telefoonnummer kunnen overnemen. Wij houden je op de hoogte. Groet, Bruno

Reactie van de melder van de klacht TOOS41

10 maanden geleden - Beste Bruno, we worden nu een beetje moe van Youfone want mijn schoonmoeder heeft vanaf vandaag helemaal geen telefoon meer. Alleen internet en tv werken nog. Nu kan ik mij voorstellen dat Youfone of KPN op de achtergrond bezig is om deze zaak tot een goed einde te brengen. Indien dit zo is dan zou het Youfone wel sieren om diegene die de problemen ervaart daarover te informeren. Graag even een antwoord hierop zodat wij ook weten welke stappen we kunnen ondernemen. Vriendelijke groet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 17 november 2022 om 09:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

TOOS41

Heeft op 19 november 2022 om 17:15 geantwoord

Er is nog steeds geen oplossing, geen actieve telefoonlijn, niet het eigen nummer, nog steeds niets.
Dus NEE niet tevreden met de misschien geboden oplossing, waarvan wij nog steeds niets gemerkt hebben dat er wat gebeurd!!
In dit geval denken we er hard over om het abo op te zeggen omdat men in gebreke blijft. Het is gewoon belachelijk om een dame van 81 zonder werkende telefoonlijn te laten zitten. En dat over de 0 die vergeten zou zijn vind ik raar omdat Youfone ons een contract bevestigd heeft met wel de 0 ervoor. Als Youfone wil kunnen we daar wel een copie van sturen.

Alle klachten die gemeld zijn door TOOS41