Klachten over www.online-koopjes.com

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over www.online-koopjes.com in de categorie Internetshops - Algemeen. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

Statistieken van www.online-koopjes.com in de categorie Internetshops - Algemeen

35 klachten gemeld
1.6 /10
13 stemmen
13

Tijdslijn

Sms bedreiging

Klacht van op 08 maart 2018 over www.online-koopjes.com in de categorie Internetshops - Algemeen

Ik kreeg van Allistair horloges een sms van een laatste warschuwing. Ik moet een rekening betalen van een horloge die ik niet heb en daar nooit besteld heb. Gratis horloges geloof ik niet in en als ik 14,95 moet betalen is... Lees meer

tijdig geannulleerd

Klacht van op 26 februari 2018 over www.online-koopjes.com in de categorie Internetshops - Algemeen

Ik scheen opeens een horloge besteld te hebben,maar had direct geannulleerd Kanniet volgens hun,ik zei ,kan wel,doe het toch meteen...Uit eindelijk veel mail verkeer ook met billink,die de betalingen int.Dacht dat het klaar was,kreeg ik vandaag weer een mail of... Lees meer

Meerdere malen krijg ik mails dat de verzendkosten nog betaald moeten worden. Het is alleen allang betaald. Er word nu gezegd dat ik aanmaningskosten erbij moet betalen. Betaal ik binnen 7 dagen niet dan dragen ze dit over aan Incasso... Lees meer

eerst al rekening via billink eerst 14.50 daarna 29.00 euro voor een ali expres horloge van 3euro zogenaamd gratis....erg duur! en dan maar aanmaningen sturen en nog eens 4 euro er op vragen. toen het klokje eind januari eindelijk kwam en ik zag... Lees meer

Ik blijf aanmaningen krijgen over 2 horloges die ik 1 februari betaald heb, plus een aanmaning over 2 portemonnee die ik nog moet krijgen.ik kan ze ook niet bellen, zit met de handen in het haar. Lees meer