Klacht: Word telkens weggestuurd als ik wil gaan fitnissen

op 21 juli 2016 over Basic Fit in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in tilburg en ik ben al bijna 2jaar lid van basic fit ik kan gewoon gerust traine bij alle andere basic fits in tilburg behalve die in noord
De gastheer (roy) daar ziet mij daar liever niet binnen
Het is telkens weer een ander ding
Ben er niet blij mee hoe ik daar word behandeld
Het is veelste veel om hier op te schrijven

Gewenste Oplossing:

Gewoon dat hij me met rust laat
En me lekker laat fitnissen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Basic Fit over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Basic Fit in behandeling genomen

Bericht van Basic Fit

1 jaar geleden - Beste Abdel, Bedankt voor je bericht. Ik wil je graag helpen maar ik kan jou zo niet vinden in ons systeem. In mijn vorige reactie heb ik ook gevraagd om jouw pasnummer dat achter op je Basic-Fit pas staat. Ik hoor het graag van je. Met vriendelijke groet, Dustin van Basic-Fit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Basic Fit een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Basic Fit

Heeft op 25 juli 2016 om 07:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Abdel,

Wij hebben jouw 2 mails gestuurd om meer informatie te krijgen zodat wij jouw lidmaatschap kunnen vinden in ons systeem. Helaas hebben wij hier geen reactie op gekregen. Wij willen jou graag helpen dus mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag. Jij kan hiervoor mailen naar social@basic-fit.com.

Met vriendelijke groet,

Dustin van Basic-Fit

Alle klachten die gemeld zijn door naruto