Klacht: witte oplaadsnoertjes werken niet

op 10 mei 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik en mijn 2 zonen hebben sinds vorig jaar een Samsung toestel. Alledrie de oplaadstekkers: witte werken niet! Voorheen waren het de zwarte en gelukkig hadden we daar nog een van maar gezien het bij ons alledrie is, kan ik me niet voorstellen dat andere mensen daar geen last van hebben.

Gewenste Oplossing:

Wij zouden graag 3 nieuwe zwarte oplaadstekkers ontvangen en natuurlijk bevestiging dat deze witte stekkers niet werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nancy Kivits