Klacht: winnende prijs die wordt niet betaald

op 03 augustus 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb bij bijzondere trekking van 27 mei deelgenomen met 2 hele loten en met een daarvan een prijs gewonnen van €250. Er nog 8 weken verder maar nog geen sprake van betaling. Vele contacten via telefoon en email heeft niks ingeleverd. Iedere keer bieden ze hun excuses en zeggen ze dat het binnen enkele dagen wordt op mijn rekening gestort, maar dat doen ze niet. Ik heb zelfs mijn klacht op de website van klachtenkompas van consumentenbond gezet maar tot nu toe geen reactie van staatsloterij gehad. Zou u mij willen laten weten wat ik ver zou moeten doen?
Dit is mijn rekeningnummer: NL05INGB000847678.

Met vriendelijke groet,

M.Tannazi

Gewenste Oplossing:

Als de prijs wordt betaald met excuses van Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tannazi