Klacht: Wijziging ticket

op 11 oktober 2017 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een ticket gekocht van 1100,00 Euro. Deze wil ik nu wijzigen wegens familie omstandigheden. Kom vindt dat ik flexibiliteit had moeten kopen en dan bij wijziging nog een keer 175,00 Euro of meer had moeten betalen. Is dat niet een beetje gek. Betalen voor flexibiliteit en als je het nodig hebt weer moeten betalen? En dan een ticket van 1100,00 Euro een goedkoop ticket noemen??? Echt ernstig als je onder nood omstandigheden niet terug kan vallen op zo’n grote maatschappij.

Gewenste Oplossing:

Als KLM mij een bedrag zou noemen wat ik moet betalen om mijn ticket te wijzigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sylvia Lagestee