Klacht: Wijzigen vertrektijd

op 15 augustus 2016 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hadden onze reis naar mallorca al maanden van te voren geboekt bij corendon voor 29 augustus 2016.Op de site kon je kiezen uit 2 vertrektijden. In de ochtend of middag. Wij kozen voor die van de middag om 13.15.
We kregen de mail ter bevestiging van de boeking met de gekozen vertrektijd. Vandaag 15 augustus kregen wij onze reis gegevens met een onacceptabele vertrektijd van 22.20u met aankomsttijd van 00.40.
Ging ik bellen met het reisbureau van corendon zegt die mevrouw dat er op die dag van 29 augustus maar 1 vliegtuig naar mallorca zal vliegen en dat is op dat tijdstip. We voelen ons zwaar besodemieterd door corendon.
Al jaren gaan we met deze maatschappij met dit pikken we niet meer.
Het lijkt wel of ze je lokken met gunstige vertrektijd en dan trap je erin.
Dit is voor ons de laatste keer met Corendon.

Echtpaar Parera

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik krijgt waar ik voor gekozen heb.Want die keuze mocht ik maken.En dat is op vakantie gaan op een normale tijd zodat ik gelijk kan genieten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Reactie van de melder van de klacht Parera

1 jaar geleden - Ik ben de man van mevr. Parera en wilde nog vermelden, dat door de late vetrektijd, wij pas na middernacht aankomen. Met andere woorden zijn we na aankomst al 1 vakantiedag kwijt We hebben geboekt voor 8 dagen, van 29-08 t/m 05-09 Als je het goed bekijkt begint onze verblijf in Mallorca vanaf 30-08 Héél slim of héél geniepig ? M.S. Parera

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Parera