Klacht: Whooshah sms dienst

op 16 oktober 2016 over payinfo in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kennelijk had ik sinds eind april tot en met 16 oktober 2016 een abonnement op Whooshah. Het was me al wel opgevallen dat mijn telefoon abonnement hoger uitviel dan normaal, maar pas toen ik de rekening in detail ging bekijken schrok ik ervan dat dit alleen ter herleiden was naar een abonnement waar ik me niet eens van bewust ben.
Ik vind dat ik door deze dienst ben opgelicht.

Gewenste Oplossing:

In totaal heb ik 120 euro betaald voor deze dienst. Inmiddels opgezegd via payinfo. Van deze dienst heb ik geen gebruik gemaakt en zou ook niet weten waarom ik ernaar zou kijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over payinfo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over payinfo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jacomien75