Klacht: Whooshah en Tjonga

op 26 juli 2016 over payinfo in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongelooflijk!!!!!
Ben nu al drie weken de sjaak! Heb nu meerdere malen via payinfo deze diensten stop gezet… en elke week krijg ik een sms dat ik me weer heb aangemeld… blijkbaar heb ik drie maal toestemming gegeven… uhm… denk ht niet!! Sterker nog sliep ik toen ik deze berichten binnen kreeg… links “per ongeluk” clicken tijdens ht slapen lijkt me een beetje moeielijk, of niet? Ik ben er helemaal klaar mee, klaar met Vodafone omdat ze me nergers mee kunnen helpen, en klaar met internet criminelen zoals Whooshah en Tjonga..

Gewenste Oplossing:

Sluit deze DIEVEN op!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over payinfo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over payinfo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ChrisjeLJC