Klacht: Werkt niet !!

op 24 augustus 2017 over Frontline in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen vrijdag Frontline Spot on hond S gekocht voor onze puppy. Pup van te voren gewassen en daarna behandeld met Frontline. Nu 6 dagen later heeft mijn hond nog steeds vlooien. Werkt dus niet !! En moet nu wachten tot ik haar kan behandelen met vlooienbestrijding die WEL werkt !! Waardeloos product.

Gewenste Oplossing:

Als dit product uit de schappen verdwijnt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Frontline

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Frontline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anouk8919