Klacht: werkt gewoon niet zoals het hoor

op 09 juli 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo hier nina flannery ik dien een klacht in omdat ik een nieuwe klant ben bij jullie op de dag van aansluiting werk er gewoon niks alleen maar storing aan jullie kant en als mijn buurman bel dan hoor hij dat er een blok storing is die al 8 dagen bezig is dus ik wil voor deze probleem een compucatie ik heb geen dag kunnen internetten of tv kijken of gebeld worden of zelf bellen tv blijft hangen internet val elke keer weg

Gewenste Oplossing:

als alles gewoon goed werk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nina1987