Klacht: Wel betaald niet geleverd Tefal strijkijzer

op 08 mei 2017 over De nationale kadobon in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen
Ik heb een strijkijzer besteld en het is betaald en wil nu geld terug want ze hebben alleen nog een waardebon voor parfum of wijnen. Ik drink geen sterke drank en parfum heb ik ook genoeg houden mij 4 weken al aan de gang. Ik wil graag 30 euro terug. De bon is 50 euro waard ik heb alleen de inktcattridge ontvangen van 15,95. Hopelijk kunnen jullie ervoor zorgen of 30 eur0 retour. Bij voorbaat dank.

Gewenste Oplossing:

Ik heb graag een strijkijzer of 30 euro terug. T. de Vries
Mahthatma Gandhistraat 89 Rotterdam 3066va.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De nationale kadobon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De nationale kadobon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tiny-de-vries