Klachten over De nationale kadobon

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over De nationale kadobon zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van De nationale kadobon in de categorie Algemeen

4 klachten gemeld
1.0 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

niet te vinden

Klacht van Asja125 op 13 mei 2022 over De nationale kadobon in de categorie Algemeen

Ik kan nergens zien wat mijn saldo is en kan hem ook nergens inwisselen. Alleen allerlei vage websites die niet tot een normale afhandeling leiden. Ik wil weten wat erop staat, of hij nog geldig is en waar ik hem... Lees meer

Ik vind het schandalig i.v.m. er geld is voor betaald waar is dat gebleven? Wil hem inwisselen en kan nergens. NOOIT De nationale kadobon kopen ! De vraag mijn klacht gemeld bij De nationale kadobon, Waar dan ? Lees meer