Klacht: Wel betaald, niet geleverd

op 08 juli 2016 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24 juni een iPhone hoesje besteld. Nadat er 5 dagen later nog niets binnen was, gemaild. Direct een reactie, maar inmiddels mail ik ze elke dag en komen ze met allemaal smoezen. Achterstand in het magazijn, kan er niets aan doen heb het al doorgegeven etcetera. Op mijn verzoek van compensatie krijg ik alleen: daar kunnen we niet aan beginnen. Wat een onzin!!

Gewenste Oplossing:

Als ik én het iPhone hoesje in mijn bus heb mét een compensatie (2e hoesje, andere kleur of geld terug).

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FemkeenJinke