Klacht: wel betaald, maar niks ontvangen

op 08 mei 2017 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb vier weken geleden een broek van cars besteld op de site van elkedagietsleuks. Ik heb het product niet mogen ontvangen. Op mails wordt er gereageerd met dat er vertraging is enzo, maar geloof er niks meer van. Ik bestel een broek van cars, wordt er in de mail gesproken over hugo boss levering. Ze weten nog en eens waar ze het over hebben.
onproffosineel bedrijf

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn broek deze week nog ontvangen, Anders wil ik mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kartalca1903