Klacht: Weigeren van contant geld

op 25 mei 2020 over C&A in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag in de CA om een kado te kopen voor ons pasgeboren neefje. Bij de kassa gaven ze aan dat er niet contant betaald kon worden. Mijn moeder vroeg naar de manager en deze kwam met een hele starre onaardige houding vertellen dat ze contante betalingen weigeren. Dit is een wettelijk betaalmiddel dus dit mag helemaal niet! Belachelijk! Kom nooit meer bij CA wat een schande voor zo een bedrijf dat ze mensen dwingen te pinnen. Robot society on its way

Gewenste Oplossing:

Als ik met contant mag betalen. Maar dan alsnog zet ik nooit meer een voet of heb ooit nog een goed woord over voor CA

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C&A

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C&A nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CAwiltrobotsociety