Klacht: Wederom geen antwoord

op 31 mei 2020 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestel een paar dames laarzen bij elkedagietsleuks. Vrijwel gelijk krijg ik een afterpay om deze laarzen te betalen. Natuurlijk doe ik dat niet want ik heb mijn bestelling nog niet binnen. Na veel mailen krijg ik mijn bestelling, maar moet wel ruim 10 euro meer betalen aan after pay. Op elke mail en facebook berichten komt geen reactie van jullie. Het was mijn 1e bestelling bij jullie (mijn vriend ook 1e bestelling en slechte ervaring) maar nooit weer!

Gewenste Oplossing:

Als ze eindelijk een reactie terug geven, en zich niet verschuilen achter een verhuizing etc.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trijnie1969