Klacht: Wederom fout in het systeem voor de 3de maal en laptop is 1 jaar oud

op 21 juni 2016 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de laptop sedert februari 2015 en heb nog niks anders dan problemen gehad! Hij werd binnen gebracht februari 2016 omdat het internet niet werkte. Onlangs heb ik heb hem weer moeten binnen brengen voor het zelfde probleem. Ik heb hier 3 weken op moeten wachten ( ik heb zelf moeten achterhalen wanneer hij terug in de winkel was ) wanneer ik hem weer wil gebruiken hetzelfde uur dat ik hem teruggehaald heb, werkte het nog steeds niet , heb Windows moeten installeren en wifi was,volledig op de netwerkkaart verdwenen. Nochtans zit er een nieuw moederbord in!

Gewenste Oplossing:

Ik zou het fijn vinden als ik eindelijk een laptop heb wat wel werkt en blijft werken aangezien ik werk via een vpn tunnel en van thuis uit werk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door GoeleB