Klacht: wc niet mogen gebruiken

op 28 september 2017 over Specsavers in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 15-09-2017 had ik een afspraak in vlaardingen op het liesveld.er was een omleiding van uit schiedam naar vlaardingen.kwam iets te laat binnen, maar die oudere mevrouw ging netjes bellen dat ik er was.moest vreselijk naar de wc ondanks dat ik thuis ook al geweest was.vroeg het aan die andere vrouw die daar stond, en die zei NEE, DAT IS ALLEEN VOOR PERSONEEL. moest toen buiten een plekje zoeken, en dat was een aardig end lopen met een blaas die op springen stond.kom terug zeg die man dat ik te laat ben,ja gek he als ik ergens anders moest gaan plassen.. hij zei dat die niemand mocht laten plassen van de verhuurder van dat pand. wat een waanzin, net of die man dat ziet..hun houden geen rekening met klanten die al wat ouder zijn. ik had een afspraak voor plaatsing van een gehoorapparaat.dus zou daar een geruime tijd moeten zijn. ik kan niet zeggen dat de de beste reclame is voor specsavers, ik adviseer mensen ook mensen met
een plasprobleem hier niet naar toe te gaan.je voelt je hier gekleineerd.
mijn leeftijd is 71 jaar, dus niet vreemd dat je af en toe moet

Gewenste Oplossing:

laat mensen gewoon naar de wc gaan, ze moeten soms heel lang wachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Specsavers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Specsavers nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Specsavers in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Specsavers een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Specsavers

Heeft op 15 maart 2018 om 10:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 15 maart 2018 om 15:35 geantwoord

is niet opgelost, je jan er beter maar niet naar toe gaan met een zwakke blaas

Alle klachten die gemeld zijn door onbeschoft vlaardingen