Klacht: Wat is er met de HEMA aan de hand

op 25 augustus 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor mij was de HEMA altijd een winkel waar ik graag spullen kocht. De laatste tijd valt me op dat de kwaliteit van spullen erg achter uit is gegaan.
Het begon met jullie reiswekkertjes. Bij de 3de heb ik het opgegeven. De eerste was gewoon kapot (zonder probleem geruild) de andere 2 wekten me zo\’n beetje als zij er zin in hadden. Half uur vroeger 20 minuten te laat.
Borden gekocht na een keer gebruik vol met krassen van messen.
Verduisteringsgordijnen gekocht daar vallen al na een maand gaatjes in de verduistering. Ik heb nu een soort sterrenhemel gordijnen. Allemaal kleine lichtdoorlatende gaatjes. Niet in de stof maar in de coating die het moet verduisteren.

Gewenste Oplossing:

Als jullie serieus naar jullie kwaliteit kijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BertienBleeker