Klacht: Wat een oplichters

op 06 juli 2016 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een polo shirt bij deze organisatie besteld. De levertijd zou 14 dagen uiterlijk zijn. Ik heb mijn bestelling gedaan op 9 juni dus bijna een maand geleden en hoor niets meer van deze organisatie. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en moet je iets inspreken om terug gebeld te worden.
Ook dit gebeurt niet. Per mail wordt je niet op de hoogte gehouden van de status van je bestelling (verzenddatum staat nog steeds op 21 juni).
Dit is de eerste en de laatste keer dat ik hier iets besteld heb!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg of ik mijn polo krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Elkedagietsleuks.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Elkedagietsleuks.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Elkedagietsleuks.nl

Heeft op 22 juli 2016 om 09:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Davey,

Ik zie dat je bestelling inmiddels al bezorgd is op 8 Juli.

De reden dat u geen reactie heeft gehad is, omdat wij door gevolg enorme drukte een achterstand hebben opgelopen in het behandelen van onze mail tevens ook een rood gloeiende telefoon. Dit is uiteraard niet de normale gang van zaken.

Excuses voor het ongemak!

Alle klachten die gemeld zijn door davey85