Klacht: Wasmachine wast kleren niet schoon.

op 29 januari 2014 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij wil ik u aangeven dat ik helemaal niet tevreden ben met inkopen van het merk Bosch. Ik heb al vaker bezoek gekregen van reperatie-medewerkers die nog steeds beweren dat mijn wasmachine goed heet wordt en dat er geen probleem is. Ook heb ik vaker aan de reperatie-medewerkers kleding laten zien die niet schoon gewassen zijn. Ik denk nu dat het helemaal geen nut had om extra garantie jaren te kopen. Hierbij wil ik graag nogmaals vragen of er een grote onderzoek kan uitgevoerd worden, waarom het apparaat niet schoon wast. Ik wil best als het mogelijk is meer geld boven op betalen om een andere wasmachine te kopen.

Gewenste Oplossing:

Dat er grote onderzoek gedaan wordt, waar jullie de machine kunnen testen of het was schoon wordt.
Geld boven op betalen voor een nieuwe wasmachine.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fadimana