Klacht: wasmachine na 2,5 jaar stuk

op 02 augustus 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 2015 de nieuwe samsung eco bubble 7 kg aangeschaft. 589 euro kosten deze!! Nu al, na 2 jaar en 5 maanden is deze kapot. contact opgenomen met samsung en ze sturen een monteur. Dit kost me wel 90 euro maar goed we hebben een wasmachine nodig. Het bedrijf wat dan de daadwerkelijke monteur moet sturen gaf aan dat wij 186 euro moesten betalen. Ondanks dat ik 10 jaar garantie heb op de motor zijn dit de kosten en niet anders. 186 euro koop ik bijna een nieuwe wasmachine!! na 2,5 jaar gaat de goedkoopste wasmachine nog niet stuk!! slechte zaken samsung. Ik heb de monteur geweigerd en ga natuurlijk een nieuwe wasmachine voor dat geld kopen!!!

Gewenste Oplossing:

Als samsung mijn nog gloed nieuwe wasmachine komt maken zonder kosten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door natas931