Klacht: Wasmachine kapoy Monteur komt pas over weken

Michael of Latitia op 03 maart 2021 over Whirlpool in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag Wirlpool ,
Ik heb in december een wasmachine bij jullie gekocht die het nu al 3 weken niet doet ,
Mediamarkt zou een afspraak maken en ik zou er binnen 5 dagen over terug gebeld worden ,
Ik ben niet gebeld ! Bel ik zelf na 5 dagen konden hun geen monteur inplannen en moest dat via jullie prima afspraak gemaakt met jullie vandaag zou er een monteur komen krijg ik gister een bericht dat die pas over 3 weken komt is dit jullie service heb ik hier zoveel geld betaald dat me wasmachine kapot is gegaan en dat ik 6 weken moet wachten totdat er een monteur langs komt ???!!!! Ik heb 2 kleine kinderen geen familie in mijn buurt wasserette is te duur ik wil hiervoor een oplossing !!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de wasmachine word opgehaald en dat ik me geld terug krijg !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whirlpool

Alle klachten die gemeld zijn door Michael of Latitia